St. Donate IT sponsor van de First Life Nieuwjaarsreceptie 2018

Café-restaurant Dauphine, 9 januari 2018 van 16:30 - 19:00 uur

Stichting Donate iT houdt van tradities en bouwt aan tradities. Wij sponsoren dan ook voor het 3e jaar alweer de First Life Nieuwjaarsreceptie en nodigen dan ook graag al onze rleaties en vrijwilligers uit om op 9 januari een toast uit te brengen op het nieuwe jaar en wensen dat wij IT afdelingen in Nederland kunnen aansporen om software te doneren.

Wij willen met de landelijke 'ICT in Beweging' campagne in 2018 door heel Nederland met onze vrijwilligers IT'ers in beweging krijgen om software te doneren en daarmee Maatschappelijk Verantwoorde goede doelen te sponsoren. Olga Commandeur, bekend van Nederland in beweging, laat de digitalen de spieren prikkelen. Het belooft wat.

Tot ziens op 9 januari 2018!

 .

Schrijf snel in voor de Nieuwjaarsreceptie!

Het Nieuwjaar begint pas echt als je op de First Life Nieuwjaarsreceptie bent geweest. We spreken inmiddels uit ervaring en het blijkt dat voor het eind van het jaar wij vaak al zijn volgeboekt.

 

Odoo tekst en afbeelding blok

 


Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding
Stichting Intentio heeft 10.000 Euro ontvangen voor het goede werk dat zij verzetten om kinderen in kansarme situaties te ondersteunen. 
Onze MVO partner LogicQ heeft met de ITAM cloud leverancier Scalable software een uniek voorstel voor organisaties die willen IT software willen doneren.