Olga Commandeur doet de work-out tijdens het Donate IT Zomer Tennistournooi

26 Augustus 2017 te Naarden

Stichting Donate IT, Robert Lauer

Op het Zomer Tennis Toernooi van de Stichting Donate IT, dat dit jaar op 26 augustus wordt georganiseerd in Naarden, zal  Olga Commandeur wederom haar bijdrage leveren. Olga is als ambassadrice naast Stichting Donate IT ook betrokken een aantal andere waardevolle Stichtingen, waaronder de Parkinson vereniging, Stichting "A Sister's Hope",

Stichting "Gaandeweg" Stichting Donate IT zet zich in voor ook deze Stichtingen door het werven van fondsen via de donatie van IT Assets van grotere bedrijven en organisaties. Voorafgaand aan het gezellige toernooi zal zij voor donateurs, medewerkers, belangstellenden IT executives dan ook de warming-up verzorgen.

Olga Commandeur is bekend van de vele sportieve successen die zij als meerkampster en 400 meter hordeloopster behaalde voor Nederland, met als hoogtepunt de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, waar zij de halve finale haalde. Olga is bekend bij een breed publiek via “Nederland in beweging”, maar heeft daarnaast haar eigen bedrijf: Olga Commandeur Promotions.

 Van hier uit geeft zij presentaties en verzorgt work-outs met als thema’s gezond bewegen en (top)sport in relatie tot de doelstellingen van de organisatie. Kijk voor meer informatie en deelname op donate-it.nl/events en het Affiche is hier te downloaden.