FirstLife Nieuwjaarsreceptie 2018

Donate.IT in Beweging en Winnaars Boek ' Wat beweegt jou?'

Stichting Donate IT, Robert Lauer
Odoo afbeelding en tekstblok

Een wederom geslaagde FirstLife Nieuwjaarsreceptie 2018...

Amsterdam, 10 januari 2018 - Het was weer volle bak in de grote zaal van Dauphine in Amsterdam tijdens de FirstLife Nieuwjaarsreceptie op 9 januari jongstleden. Volgens de organisatie waren er ongeveer 160 personen aanwezig. De organisatie en catering waren uiteraard weer goed verzorgd.

Wat Beweegt Jou?

Onze ambassadrice Olga Commandeur, bekend van het TV programma Nederland in Beweging, en Pauline Lauer - van Alderwerelt van Rosenburgh, onze PR dame, hielden een korte nieuwjaarsspeech met krachtige boodschap. De kick-off van Donate IT in Beweging. Zij willen hiermee vooral IT'ers in Nederland in Beweging krijgen en wel op twee manieren. 

Donate .IT in Beweging

Donate-IT in Beweging zal het komende jaar in diverse plaatsen door heel Nederland worden georganiseerd. Doel is IT afdelingen in Nederland te bewegen hun software te doneren aan onze Stichting. In de vorm van een workshop wordt uitgelegd hoe dat werkt. Donate IT kan donerende bedrijven een financieel voorstel doen dat hun IT Budget ten goede zal komen en de organisatie kan tevens een Goed Doel naar keuze steunen. Denk - Doe - Donate IT!

Olga zal tijdens deze sessie pakkende instructies geven. Met deze oefeningen blijf je niet alleen scherp maar ook fit. Het beloven interessante sessies te worden. Houd dus onze website in de gaten.

De winnaars 
Receptiegasten konden hun bedrijfskaartje inleveren om kans te maken op het boek 'Wat beweegt jou?' geschreven door Ruud Dirkse en Olga zelf. Een leuk en informatief boek hoe je jezelf fit en gezond kan houden.Niet gekt dat onze stagiaires veel kaartjes hebben opgehaald. Olga zal uit de kaartjes de winnaars trekken.

De uitslag

De winnaars van het boek 'Wat beweegt jou?' worden binnenkort bekend gemaakt!

De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht. Verzending of afleveren na opgave van het gewenste adres volgt daarna. Vrijwilligers en relaties van Donate IT komen uiteraard niet in aanmerking.

De personen die aan onze actie mee hebben gedaan ontvangen binnenkort van ons een e-mail met de namen van de winnaars en een verzoek om in 2018 informatie over Donate.IT in Beweging te mogen toesturen.

Tot slot willen wij nog alle gasten danken voor hun komst!

Tot volgend jaar weer.


Hartelijke groet,
Het Bestuur van Stichting Donate IT
DENK – DOE – DONATE IT!


Stichting Donate IT biedt een vrijwel totaal pakket voor alles wat te maken heeft met overtollige hardware en software. Houdt de website in de gaten of volg Donate IT op LinkedIn, Twitter @St_Donate_IT of stuur een e-mail aan info@donate-it.nl.