Een geslaagde FF GENIETEN SUPER DAG in Almere

Stichting Donate IT biedt cheque aan van € 10.000,= voor activiteiten

Stichting Donate IT, Pauline van Alderwerelt

Almere-Haven, 28 december 2016

Stichting Donate IT was ook dit jaar weer met een tiental vrijwilligers aanwezig op de jaarlijkse FF GENIETEN SUPER DAG. Mede mogelijk gemaakt door de Scholengemeenschap ‘De Meergronden’ in Almere-Haven.

Hulde aan de organisatie want het was wederom een succesvol evenement voor de kinderen. Op deze dag worden allerlei activiteiten georganiseerd die ALLEEN bedoelt zijn voor ongeveer 300 uitgenodigde kinderen. Deze kinderen komen via het voedselloket, Leger des Heils en Humanitas.

Kinderen kunnen naar hartenlust kiezen uit vele activiteiten, zoals: Springkussen en andere luchtkastelen, circusacts, knutselen, trommelen, cup cakes versieren, t-shirts bedrukken, nagel studio, haar studio, schminken en de dames en heren van de catering zorgen voor een niet aflatende aanvoer van pannenkoeken, soep, prik dranken, snoep enzovoorts enzovoorts.

Als klap op de vuurpijl worden via de loterij op het eind van de dag nog de mooiste prijzen verloot. De fietsen zijn met recht de hoofdprijs.

Stichting Intentio ontvangt donatie.

Wat de organisatie van de FF GENIETEN SUPER DAG niet wist was dat hen ook een geweldige verassing stond de wachten..
Stichting Donate IT overhandigde de initiatiefnemer van de FF GENIETEN SUPER DAG een cheque van € 10.000,= voor haar activiteiten in 2017.

Geweldige verassing natuurlijk!


1% aandacht maakt 100% verschil